Un Nadal ple de colors

Acollir el Nadal
30 de novembre de 2021
Vull viure-ho amb tu!
23 de desembre de 2021
Acollir el Nadal
30 de novembre de 2021
Vull viure-ho amb tu!
23 de desembre de 2021

Un Nadal ple de colors

Comença un nou mes i tot canvia. Els vius colors resplendents del Nadal il·luminen els espais de la nostra segona llar: el Col·legi Sant Vicenç. La il·lusió es veu reflectida a la cara dels nostres alumnes i ni el fred ni la pluja poden apagar la guspira de felicitat que recorre els nostres passadissos com si fos l’estel fugaç del Nadal.

El Col·legi Sant Vicenç, amb l’esforç de tota la comunitat educativa, vol viure i fer-vos viure aquests dies amb alegria, germanor i esperança, tot desitjant que tothom gaudeixi amb joia d’aquestes festes que s’acosten. Un munt d’activitats nadalenques esdevenen la culminació d’un trimestre ple d’incerteses, però a la vegada encoratjador i que ens ha demostrat com sempre que, si ho creiem, “Tot anirà bé”.

ACTIVITATS NADALENQUES 2021

CADA DIA… UNA IL·LUSIÓ!

A partir de l’1 de desembre, les famílies de l’escola podreu obrir la finestreta del nostre propi Calendari d’Advent i veure un vídeo d’algun dels 18 grups de l’escola. Com el curs passat, l’alumnat i el personal de l’escola us volem desitjar unes Bones festes de maneres diverses i, sobretot, molt divertides. Són imatges que volem compartir amb vosaltres perquè veieu els nostres preparatius del Nadal.

GUARNIM L’ESCOLA!

El Departament de Pastoral ha comptat amb l’ajuda dels mestres que imparteixen l’àrea de Religió per dinamitzar aquesta proposta de guarniments de Nadal. Una gran decoració nadalenca omplirà la façana principal de l’escola (reixat, rampa i porta principal), realitzada amb la col·laboració de tots els alumnes i treballadors del centre. Un dels vídeos del Calendari d’Advent us mostrarà com s’ha organitzat aquesta activitat.


VULL VIURE- HO AMB TU!  ACTIVITATS AMB LES FAMÍLIES

Si el temps i les restriccions ens ho permeten, volem convidar-vos a totes les famílies de l’escola a gaudir d’unes activitats nadalenques…  Naturalment, per separat, és clar! A l’etapa d’Educació Infantil, us demanarem que ajudeu els vostres fills/es en la realització d’uns treballs manuals. A  Primària, podreu assistir a uns senzills concerts de Nadal amb poemes i nadales. Aquestes trobades es duran a terme a la tarda i s’organitzaran mitjançant un calendari, entre els dies 13 i 21 de desembre.  Resteu a l’espera, famílies, de les invitacions corresponents!

EL NADAL DELS MÉS PETITS I … TAMBÉ DELS MÉS GRANS!

Activitats lingüístiques, musicals, artístiques… Com és costum, l’alumnat de l’escola es prepara per viure el mes de desembre amb intensitat. Les famoses Pastoretes del Col·legi Sant Vicenç ja comencen a muntar l’escenari, arrenca de nou el concurs de postals nadalenques, els amics invisibles busquen ser visibles, el Tió que encara que s’amagui, sempre el trobem i apareix, la visita dels Patges Reials, les cartes als Reis d’Orient, les nadales tradicionals o modernes, poemes i manualitats… Mil i una activitats que faran que aquest Nadal sigui inoblidable!

Bones festes, famílies del Col·legi Sant Vicenç!