Un Sant Jordi diferent

Un pas més en innovació
21 d'abril de 2020
Aportacions del DPO a la CORONACRISI (27/04 -3/05)
27 d'abril de 2020
Un pas més en innovació
21 d'abril de 2020
Aportacions del DPO a la CORONACRISI (27/04 -3/05)
27 d'abril de 2020

Un Sant Jordi diferent

Benvolguts i benvolgudes,

us volem presentar les quatre activitats relacionades amb la diada de Sant Jordi que hem preparat des de la Biblioteca Ramon Folch de la nostra escola, la qual resta oberta -de moment- només de forma virtual.

El web "Bons Lectors"

La primera és la creació del nou web anomenat Bons lectors que us convidem a visitar per tal que pugueu veure l’extens ventall de propostes que oferim a la biblioteca: des de Biblioglífics a Envitricolls escaquístics passant per sessions de contes i presentacions de novetats editorials, i moltíssimes altres coses, sempre sota l’atenta mirada de la nostra estimada mascota, en Vilobí!

Salutacions

I per acabar, volem compartir amb vosaltres unes salutacions ben particulars que ens envien alguns dels autors que han visitat la nostra biblioteca en els darrers cursos i que alumnes i mestres recordem amb molt d’afecte. Es tracta de Anna Manso (La llista d’aniversari, Leandre, el nen horrible…) Lluís Prats (Hachiko, el gos que esperava, Concurs enverinat...), i el tàndem format per Jaume Copons -escriptor- i Liliana Fortuny -il.lustradora- coneguts sobretot per la col.lecció Agus i els monstres. També, al web Bons lectors, trobareu els missatges de la Maite Carranza, l’escriptora que ens havia de visitar aquest curs i que ha optat per comentar els seus llibres des de casa seva. Gràcies també a ells i a elles pel detall!