XIIè Concurs literari

Jornada Esportiva: bicicletada, zumba i ioga!
16 de maig de 2018
Actuació teatral de 4t “L’altra llegenda de Sant Jordi.”
25 de maig de 2018

XIIè Concurs literari

El passat 24 de maig vam celebrar una vetllada molt especial a la nostra estimada biblioteca: el lliurament dels premis del XIIè Concurs literari del col·legi Sant Vicenç. Emocionats familiars i mestres i, sobretot, alumnes contentíssims i satisfets, van gaudir d’una estona de reconeixement per una feina ben feta.

Els alumnes, una vegada cridats per la presentadora, van pujar al petit entarimat i van obsequiar al públic amb la lectura de la seva obra; des de sonors rodolins fins a paraules plenes de sentiments i missatges encoratjadors dels alumnes més grans. També vam comptar amb la presència de pares que van voler participar en aquest concurs i d’una exalumna que va aconseguir que les llàgrimes d’emoció llisquessin pel rostre de més d’un.

Des del Departament de Llengües us felicitem i us agraïm la vostra participació; així com la participació de tots els nens de l’etapa primària que van esforçar-se en escriure poemes i proses durant tot el mes d’abril. També volem tenir unes paraules d’agraïment per les sis persones que formaven part del jurat i que van tenir molt difícil la seva tasca.


Guanyadors i finalistes de cadascuna de les categories.EXALUMNES
Poesia
Guanyadora: Andrea Márquez
ADULTS
Poesia
Finalista: Ramon Carreté
Guanyadora: Amanda Rodríguez
Prosa
Guanyador: Ramon Carreté