Notícies

1 de desembre de 2021

Un Nadal ple de colors

Comença un nou mes i tot canvia. Els vius colors resplendents del Nadal il·luminen els espais de la nostra segona llar: el Col·legi Sant Vicenç.
29 de novembre de 2021

Quin temps fa?

Els i les alumnes de segon són els encarregats d’informar a l’escola respecte de la temperatura ambiental a les 9 h i també de la previsió del dia següent.
29 de novembre de 2021

Resultats de les eleccions al Consell Escolar 2021

El 24 de novembre van tenir lloc les eleccions per a la renovació dels diversos integrants del Consell Escolar. Del total de 640 pares i mares, hi va participar el 25%. Aquest índex és el segon més alt dels darrers cursos.
18 de novembre de 2021

Concurs de Manualitats i Disfresses – Castanyada 2021

Aquest curs, coincidint amb la Festa de la Castanyada, des de l'AMPA s'ha organitzat un concurs amb l'objectiu de fer participar i compartir amb les famílies la festa de la Castanyada.
13 de novembre de 2021

Eleccions al Consell Escolar 2021

Per què és important que les famílies participem en les eleccions al consell escolar?
12 de novembre de 2021

Descobrim Gaudí amb una visita al Park Güell

Els alumnes del cicle mitjà van anar d’excursió a Barcelona per visitar el Park Güell, una de les obres més importants d’Antoni Gaudí.
5 de novembre de 2021

Quan ve el temps de collir castanyes… Arriba la castanyera!

La castanyera ens ha vingut a veure a l'escola i ens ha explicat el conte d'una amiga seva que es diu Maria i confon les castanyes amb els cargols!!!
2 de novembre de 2021

Us presentem l’AulaMaker

Ens enorgulleix presentar-vos l’AulaMaker.
1 de novembre de 2021

A cicle inicial donem la benvinguda a la tardor i celebrem la castanyada

La setmana passada, prèviament a la celebració de la castanyada, al cicle inicial vam viure experiències de tardor plenes d’emocions i de diversió.