Carnaval 2024

Xerrada explicativa sobre el funcionament de l’etapa d’ESO
7 de febrer de 2024
Un any més, èxit de la comparsa de l’AMPA a la rua de Carnestoltes!
15 de febrer de 2024
Xerrada explicativa sobre el funcionament de l’etapa d’ESO
7 de febrer de 2024
Un any més, èxit de la comparsa de l’AMPA a la rua de Carnestoltes!
15 de febrer de 2024

Carnaval 2024

LA REINA CARNESTOLTES, HORTÈNSIA, ENS VISITA!

El divendres 2 de febrer vam rebre a l’escola la visita de l’Hortènsia, la Reina Carnestoltes d’aquest curs, que anava molt ben acompanyada de l’alumnat del 3r cicle de Primària. El pregó es va centrar en el lema Més clar que l’aigua, atesa la situació d’emergència per sequera que ens toca viure. Tots, grans, mitjans i petits, ens vam aplegar al pati de l’escola per gaudir de la presentació de l’Hortènsia i de l’actuació i les consignes dels alumnes de 5è i 6è.  Al llarg de la setmana següent, vam haver de seguir les ordres de la Reina: venir en pijama, portar un pentinat divertit, vestir amb la roba a l’inrevés, etc.

Tot recuperant una activitat que ja havíem fet en cursos anteriors, el dimarts 6 i el dimecres 7 de febrer vam organitzar uns tallers intercicles de confecció de disfresses, en què els grups d’alumnes de diferents nivells barrejats van crear la seva indumentària: arc de Sant Martí, termòmetre, núvol amb pluja, ninot de neu, medusa, submarinista, tortuga marina i peix. 

Aquestes disfresses tan originals es van poder lluir al cercavila del divendres 9 de febrer a la tarda, que va comptar amb una gran expectació del públic que esperava al carrer.  I després de la rua, va tocar celebrar la festa: en el cas de l’alumnat d’E.Infantil i del 1r cicle de Primària, a la pista del pati amb un grup d’animació musical compost per pares i mestres i amb la participació final de les famílies; i l’alumnat del 2n i 3r cicle de Primària, al Submarí, amb coreografies grupals molt ben preparades. 

Res no dura per sempre, però, i l’Hortènsia es va haver d’acomiadar de nosaltres el dimecres 14 de febrer tot posant punt i final a la disbauxa del carnaval.