Les famílies tornen a gaudir de les festes a l’escola amb la Bicicletada i Jornada Esportiva

Guia de lectures SANT JORDI 2022
22 d'abril de 2022
Taller xerrada per a famílies al Col·legi Sant Vicenç
Ens introduïm en el món de l’art amb contes i creativitat!
23 de maig de 2022

Les famílies tornen a gaudir de les festes a l’escola amb la Bicicletada i Jornada Esportiva

Bicicletada 2022

Emoció. Potser aquesta és la paraula que millor resumeix el sentiment de les famílies que, de manera massiva, van participar de la Bicicletada i Jornada Esportiva el passat diumenge 24 d’abril. I és que feia més de dos anys que les famílies no podien gaudir de les tradicionals activitats festives organitzades per l’AMPA al pati de l’escola.

La participació fou molt nombrosa: en total, més de 180 participants entre adults i nens, tot un èxit!

Es van organitzar tres recorreguts diferents: un circuit urbà d’un quilòmetre, per als més menuts; un recorregut de 5km per la vora del riu, i, per als més valents, el recorregut de 10km que arribava fins a Sant Boi de Llobregat.

Un cop finalitzats els recorreguts, també es va dur a terme una enèrgica sessió de zumba.  Seguidament es va fer el sorteig de la bicicleta, que va guanyar l’alumne de 3r Adai M., de 3r A. Felicitats!

Com que calia recuperar forces, moltes famílies van aprofitar per quedar-se a dinar al pati de l’escola, degustant els deliciosos entrepans de botifarra preparats pel servei de bar de l’AMPA.

Tot i que l’activitat de les comissions de l’AMPA no s’ha aturat durant el període de pandèmia, sí que és cert que es trobaven a faltar aquest tipus de celebracions. Aquesta jornada ha simbolitzat d’alguna manera, el retorn a la normalitat pel que fa a la participació de les famílies. És per això que des de l’AMPA estem molt contents, i esperem que aquesta sigui la primera de moltes altres celebracions. Us esperem a la propera!