Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Setembre 2018

Comença l’adaptació a P3
24 de setembre de 2018
Coses noves a l’escola
24 d'octubre de 2018
Comença l’adaptació a P3
24 de setembre de 2018
Coses noves a l’escola
24 d'octubre de 2018

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Setembre 2018

En nom de la Fundació Educativa Esteve Casals, us dono la benvinguda al curs 2018-2019. El nostre equip de mestres ha engegat el curs amb molta il·lusió i amb ganes de motivar els nostres alumnes, tot acompanyant-los en el seu camí d’aprenentatge. Aquest curs tenim algunes novetats que us enumerem a continuació.

  • Plataforma G-suite. Potser els vostres fills (els més grans) us han explicat que aquest curs hem posat en marxa les eines de Google. Els alumnes de primària (especialment els de cicle superior) faran ús d’uns Chromebooks que s’han comprat. L’objectiu d’aquesta innovació és aconseguir que els nostres alumnes utilitzin tota la capacitat que ofereix Google d’una forma responsable i amb una finalitat 100% educativa. La nostra escola no pot restar aliena ni a les eines tecnològiques ni als avenços que ens ofereix Google. Els mestres us donaran més detalls sobre aquest tema a les reunions d’inici de curs.
  • Responsable d’informàtica i comunicació. Durant el curs 2017-2018 el David Márquez tenia un contracte de mitja jornada per a gestionar els temes d’informàtica i comunicació del Col·legi Sant Vicenç. A partir d’aquest curs el David passarà a fer jornada completa. Això li permetrà no solament fer millor les tasques que fins ara tenia encomanades, sinó també alguna de les que no podia portar a terme per manca de temps.
  • Escola de Pares i Mares. La primera xerrada està prevista per al proper 7 de novembre. La dissertació, titulada “Talents Latents”, aniria sobre intel·ligències múltiples, i la faria Sílvia Diéguez, mare de dues exalumnes de l’escola.
  • Sistema d’ajudes 2018-2019. Durant el més d’octubre la Fundació us enviarà la resolució de les sol·licituds d’ajuda a tots aquells que les vàreu demanar. Una vegada més, us informem que els diners de les ajudes surten dels petits beneficis que l’escola treu del lloguer de les instal·lacions.
  • Concurs de fotografia. Igual que el curs anterior, a partir del 2n trimestre convocarem un concurs de fotografia amb premis que van des de 20 € a 100 €. Us animem a tots i totes a participar-hi.

La Fundació us invita a fer-nos arribar qualsevol proposta de millora a l’escola a través de l’adreça de la nostra institució: feec@csantvicens.cat  Us desitgem un bon començament de curs.