Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Desembre 2018

Bon Nadal i any nou
21 de desembre de 2018
XXVIIIè Pessebre Vivent
9 de gener de 2019

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Desembre 2018

A continuació us fem una resum de les notícies més destacades en que el Patronat de la Fundació Educativa Esteve Casals ha estat involucrat.

  • Xerrada dels Salesians per les famílies de 6è. Recordeu que el proper  19 de febrer (a partir de les 17:15h) hi ha prevista la trobada entre les famílies de 6è i els representants de Salesians Sant Vicenç. Ja enviarem un recordatori a les famílies.
  • Reformes al pati. Aquest mes de desembre s’ha instal·lat una tarima de fusta al pati de l’escola. Aquesta tarima forma part d’un escenari que posem a disposició dels alumnes perquè hi puguin fer activitats relacionades amb el teatre que es fa a l’escola. Aquest escenari s’ha pogut pagar gràcies als diners que es van recollir durant el sopar d’estiu del passat mes de juny. Moltes gràcies a tots els que hi vàreu col·laborar!
  • Trobada AMPA-PAS-mestres 18-19. Tal i com us anunciàvem en les notícies del mes de novembre estem pendents de trobar un dia per fer la trobada famílies, PAS i mestres del curs 18-19. Durant les properes setmanes us ho farem saber.
  • Mostra 2019. Un any més la nostra escola participarà a la 35è edició de la Mostra Comercial i Agrícola 2019 que organitza l’Ajuntament del nostre municipi. Aquest any la mostra tindrà lloc els dies 19 i 20 de gener del 2019.
  • Jornada de Portes Obertes 2019. El dia central de portes obertes serà el dissabte 16 de març de 2019, però també es donarà la possibilitat que les famílies puguin venir durant l’horari lectiu els dies 19, 21 i 27 de març, de 9.30 a 10.30 h. Us invitem a totes les famílies del Col·legi Sant Vicenç a fer difusió de la Jornada de Portes Obertes. Com cada any necessitem omplir les dues línies de P3 per poder garantir el futur de l’escola.
  • Auditoria de comptes. Durant la segona meitat del mes de novembre i bona part del mes de desembre, l’empresa BNFIX PICH AUDITORES ha dut a terme l’auditoria de comptes de l’escola del curs 17-18. El resultat de l’auditoria ha estat positiu, i l’informe final estarà disponible a administració a partir del mes de gener. Podeu consultar-lo tots els qui vulgueu.

En nom de tots el membres del Patronat de la Fundació Educativa Esteve Casals, desitjar a tothom un bon any 2019!