Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Novembre 2018

Records de Gàmbia
5 de desembre de 2018
Activitats de Vilacreixent
14 de desembre de 2018

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Novembre 2018

Durant el mes d’octubre la Fundació Educativa Esteve Casals ha estat treballant i impulsant diferents activitats, entre les quals us destaquem les següents:

  • Escola de Pares i MaresEl passat 7 de novembre va tenir lloc la primera de les xerrades de l’Escola de Pares i Mares del curs 18-19 a la biblioteca del Col·legi Sant Vicenç. El títol de la xerrada va ser “Educar en intel·ligències múltiples”. La conferència va ser dirigida per Sílvia Diéguez, psicòloga de “Talents Latents” i també mare d’antics alumnes de la nostra escola. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 45 pares i mares que van escoltar atentament què són les intel·ligències múltiples i alguns trucs de com fomentar-les amb els nostres fills i filles. També informar-vos que, si Déu vol, el proper 19 de març es farà la següent xerrada de l’Escola de Pares i Mares a càrrec d’Alba Castellví i sota el títol “Educar sense cridar”.
  • Consell EscolarEl passat 29 de novembre van tenir lloc les eleccions per renovar diferents càrrecs del Consell Escolar. Les eleccions van comptar amb la participació de més de 186 pares i mares (un 28% del cens); considerem que és una molt bona participació i esperem que aquests nivells es mantinguin o inclús s’ampliïn en properes convocatòries. Els nous representants de les famílies són David Chica i Noelia Aparicio (com a representant de l’AMPA) en substitució de Ferran González i Núria Marín respectivament. Des d’aquí felicitem als nous representant i també agraïm el treball de les persones que fins a dia d’avui tenien aquest càrrec.
  • Xerrada dels Salesians per les famílies de 6è. Tal i com vàrem fer el curs anteriors, el proper 19 de febrer (17:15), els representants dels Salesians vindran a la nostra escola per explicar a les famílies que actualment fan 6è què és la ESO i quin és el Projecte Educatiu de Salesians Sant Vicenç. Creiem que és una bona oportunitat perquè les famílies resolguin els dubtes que puguin tenir i també per afrontar aquest canvi amb la màxima calma i tranquil·litat.
  • Trobada AMPA-PAS-mestres 18-19. S’ha començat a treballar per preparar la propera trobada entre famílies, mestres i membres del PAS de la nostra escola. Aquest any treballarem sobre la convivència a la nostra escola des dels diferents àmbits. En les properes setmanes us confirmarem dia i hora perquè pugueu participar-hi. Segurament serà entre finals de gener i mitjans de febrer.
  • Mostra 2019. Un any més la nostra escola participarà a la 35è edició de la Mostra Comercial i Agrícola 2019 que organitza l’Ajuntament del nostre municipi. Aquest any la mostra tindrà lloc els dies 19 i 20 de gener del 2019.

Com que aquest és l’últim butlletí abans de Nadal, aprofitem l’ocasió per a desitjar-vos, en nom de tots els membres del Patronat, un molt bon Nadal. Com sempre, posem a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic per a qualsevol suggeriment o proposta de millora per a la nostra escola. Us podeu adreçar a feec@csantvicens.cat.